Uhiuus Automoblox Originals puidust autode seeria

Automoblox Original

Rohkem kui 10 aasta jooksul on miljonid Automobloxi autod jõudnud lasteni kõikjal üle maailma. 2016. aastal on Automoblox tulnud välja oma esindusseeria Automoblox Originals esimese põhjaliku uuendusega koosöös firmadega Brembo ja HRE Performance Wheels!

Automoblox Original tooted on tuleviku-retrohõngulised autod, millega on mõnus mängida. Original mudelitel on ainulaadne osade ühendaja, mis võimaldab erinevad Original autode osad omavahel ühendada ja nii leiutada ise uus mudel. Auto kere on tehtud puidust.

Uus Automoblox Originals seeria valmis koostöös Bremboga, mis on maailmas juhtiv ja tunnustatud tänava- ja spordiautode piduritehnoloogia uuendaja. Brembo värvilised pidurikomplektid on Automobloxi uusim vahetuskomponent ning see kuulub enamike 2016. aasta Automoblox Originals autode standardvarustusse. Partnerlus Bremboga tõstab laste silmis oluliselt Automobloxi kui tõelise automargi usaldusväärsust.

Samuti lisab usaldust koostöö California firmaga HRE Performance Wheels, mis on maailma parim sepistatud velgede tootja ralliautodele, spordiautodele, maasturitele ja luksussõidukitele. HRE veljed kaunistavad mõnesid eksklusiivsemaid autosid maailmas ning nüüd on pronksviimistlusega HRE P101 veljed 2016 Automoblox Originals C9-R sportauto standardvarustuses.

Uus Automoblox Originals sisaldab ka uut laheda disainiga Automobloxi tegelast, mille pea, käed ja jalad on nüüd liigutatavad. Uued Automobloxi tegelased meenutavad futuristlikku, sportlikku robotit, mis kindlasti lisab mängule hoogu juurde.

Samuti on 2016 Originals seerial täiesti uus, kaasaegne värvivalik tegelike autovärvide ja viimistlustega. Valik tehti sadade värvide ja mitmeteistkümne värvikombinatsiooni vahel. Mudelid eristuvad nüüd üksteisest veelgi rohkem nii värvi kui disaini poolest, muutes kogu seeria palju ühtsemaks. Automoblox on astunud uue sammu autode isikupärastamiseks täiesti uute veljevärvidega – traditsioonilisele säravale hõbe- ja kroomviimistlusele on lisandunud kõrgläikega valge, pronks, sinine, süsimust ja mattmust.

Tutvu lähemalt tootega siin.