Uus veebileht avatud!

Meil on rõõm teatada, et meie uus veebileht on nüüd avatud!

Peale pikka arendustööd oleme jõudnud lõpuks niikaugele, et saame teid kõiki rõõmustada meie uue veebilehega. Uut lehte tehes üritasime säilitada meie vana lehe paremaid omadusi suurendades kasutusmugavust, kaasaaegsust ning lihtsustanud info kättesaamist. Allpool kokkuvõte, mida uut meie uus leht pakub ja mida juba lähiajal veel oodata on.


Avaleht

Oleme muutnud oma avalehte, et meie külastajad saaksid kätte kõige olulisema ja huvitama info võimalikult kiiresti. Avalehelt leiab:

  • Bänner, mis tutvustab uusi tooteid ja hetke kõige kuumemaid teemasid
  • Uudised
  • Uus rubriik “Skizze soovitab”, kus jagame meie meelest hetke ühte huvitavamat kunstisündmust.
  • Skizze kaupluste ja e-poe sooduspakkumised
  • Viide järgmistele tulevatele Skizze stuudio üritustele
  • Viide viimasele blogi postitusele
  • Kõige all meie kontaktandmed, et meid ikka õigel ajal külastada või meile helistada

Stuudio

Uue lehega oleme muutnud Skizze stuudiote üritustele registreerimise korda. Nüüd on võimalik registreerida mugavalt meie veebis ja selle eest koheselt ka tasuda. Jätkuvalt saab end soovi korral kirja panna ja tasuda ka Skizze kauplustes. Registreeringu loeme lõppenuks peale makse laekumist.
Samuti oleme veidi parandanud stuudio kava kasutusmugavust, et oleks parem infot sirvida!


Blogi

Meie uuelt lehelt leiab nüüd ka blogi. Sinna on oma koha sisse võtnud juba vanalt lehelt tuttav rubriik “ideed ja näpunäited”. Samas soovime kajastada oma blogis ka märksa laiemalt erinevaid loomingulisi hetki ja mõtteid ning ka tutvustusi uute toodete kohta.


E-poes toodete leidmine

Üks suurim muudatus meie e-poes on seotud uuenenud kaubagruppide sirvimise võimalus filtritena, mis võimaldab nüüd korraga ka mitut erinevat kaubagrupi otsida ja vaadata . Tänu sellele on võimalik saada ühele vaatele korraga näiteks nii akrüülvärvid kui ka nende lisandid ja töövahendid.
Nüüd on ka toodete eelvaadetes juba näha ka hind (või hinnavahemik) ning võimalus tootepilti vaadata suuremalt.

Oluline muudatus kaupade otsimises on uus parem otsingumootor. Oleme kasutusele võtnud live-search‘i, mis pakub otsingukasti kirjutades viite kõige sarnasemat vastet. See võimaldab konkreetse tooteni jõuda juba ühe nupuvajutusega. Kui kuvatud toodete hulgas ei ole soovitut, saab alati võtta ette kõik otsingusõna vasted. Kohendanud oleme ka detailotsingut, mis annab nüüd veidi suurema võimaluse enda soovitud otsinguid teostada.


Toote vaade

Toote vaade, kust leiab kõik vajaliku tooteinfo ja saab kaupu tellida on läbinud samuti uuenduskuuri.

  • Oleme lisanud toodete juurde rohkelt infot ja pildimaterjali – tootefotod erinevate nurkade alt ja kasutusideid. Nii on meil hetkel e-poes juba üle 10 000 pildi ja sadades lehekülgedes tekste. See on kindlasti ka osa, mis ei ole meil veel lõplikult valmis ja mida parandame järk-järgult.
  • Värvikaartide ja muude lisafailide lingid kuvatakse nüüd ikoonide kujul, mis teeb selle lihtsamini haaratavaks ja selgemaks. Lisatud on ka mitmeid toodet tutvustavaid videoid.
  • Tootete juures on palju infot esitatud ka erinevate piktogrammdiega – näiteks tootjapoolne garantii, FSC sertifikaat, vasakukäelistele mõeldud toode vms. Nüüd oleme märgistanud ka tooteid, mis võivad olla külmakartlikud – neid kollase ohukolmnurgaga tooteid me ei soovita talvel miinuskraadidega Omniva pakiautomaati tellida!
  • Oma lemmik kaupu saab lisada nüüd ka soovikorvi, kust need hiljem mugavalt ja kiiresti leida.
  • Kõige lõpus on rubriik “Teised tooted”, mis võiks lisaks huvi pakkuda.

Endiselt on nähtav toote vaate juures ka info kaupade saadavuse kohta kauplustes ja otsalõppenud kaupade puhul eeldatavat tarne (kui see meil juba teada on).


Ostukorv

Ostukorvi kasutamine on lihtsustunud, et ei peaks lõputult käima läbi erinevaid lehti ja oma valikuid tegema. Kõik ühel lehel – lihtsalt ja ülevaatlikult.

Juba lähiajal lisandub ka võimalus end e-poe kasutajaks registreerida, et järgmiste tellimuste ajal oma andmeid jälle sisestama ei peaks ning säiliks ka personaalne soovikorv.


Kohaletoimetamine

  • Pakume Eestis alates 6o€ suurustele tellimustele tasuta transporti DPD pakipoodi, Omvina või Itella SmartPOST pakiautomaati, Lätis ja Leedus alates 120€ tellimustel tasuta transport DPD pakipoodi.
  • Nüüd oma saadetisele võimalik järgi tulla ka Skizze kauplustesse Tallinnas ja Tartus ja selle eest ei lisandu mingit teenustasu!
  • Eestis on tarnekohtadena valikusse lisandunud Omniva pakiautomaadid ja Eesti Posti postkontorid.
  • Oma pakke saab nüüd tellida ka Lätti ja Leetu! Valikus on nii DPD Pickup pakipood kui ka kuller, samuti Omniva pakuautomaadid. Riias saab aga saadetisele minna järgi meie Läti esindusse ja seda täiesti tasuta! Lähitulevikus lisandub ka Leedus võimalus minna oma kaubale järgi Skizze kauplustesse Šiauliais ja Vilniuses.

Täpsema info kõikide tarnekohtade ja hindade kohta leiab müügitingimustes.


Maksmine

  • Nüüd saavad Eestis ka Nordea kliendid maksta pangalingiga.
  • Lähiajal lisandub samuti registreeritud klientidele võimalus maksta ettemaksu arvega.
  • Läti ja Ledu kliendid saavad koheselt tasuda krediitkaardiga, aga juba varsti lisanduvad mitmete kohalike pangade pangalingid.

Head uudistamist ja palju loomingulisi oste!