Marabu uudistooted

Saksamaa juhtiv hobivärvide tootja Marabu on toonud turule kaks põnevat uudistoodet – Chalky-Chic ja Fashion Shimmer.

MarabuViimaste aastatega on aina rohkem populaarsust kogunud vintage stiil ja Marabu rõõmustab selle stiili austajaid uue tootesarjaga – Marabu Chalky-Chic. Marabu Chalky-Chic on kriidivärvi sari, millega saab anda vanadele esemetele šikk’i välimuse ja uutele vanutatud ilme. Sari koosneb mitmest tootest, alustades kriidivärviga ja lõpetades kaitsva lakiga.

Kriidivärv Marabu Chalky-Chic
Anna vanadele esemetele uuendatud välimus või uutele asjadele vanamoodne välimus. Chalky-Chiciga saab mööblile ja kodutarvikutele anda omapärase ja isikliku stiili. Loo ilusate Chalky-Chic kriidivärvidega oma vanale mööblile modernne-nostalgiline ilme. Anna retrovälimusega uus elu oma armastele igapäevastele esemetele ja oma lemmikmööblile trendikas hooletu elegantsi stiil ning töödelge tavaliseks saanud anumad üles ülimoodsateks vaasideks. Ultramatid ja sametiselt pehmed Chalky-Chic värvid muudavad iga eseme silmapaistvaks ja ainulaadseks objektiks teie kodus. Chalky-Chic värvid on määrdumis- ja ilmastikukindlad ning omavahel segatavad. Värve võib kasutada puidul, MDF-plaadil, klaasil, metallil, paberil, keraamikal, portselanil, savil, lõuendil ja plastikul.
Saadaval 17 värvitooni 100ml tuubides ja valge toon ka suuremas 225ml purgis.

Vaha Marabu Chalky-Chic
Kaitse kaunilt kujundatud mööblile ja muudele esemetele. Vedel Chalky-Chic kaitsevaha, mis on loodud spetsiaalselt siseruumides kasutamiseks, säilitab teie lemmikesemete välimuse, et te saaksite neid veel kaua nautida. Läbipaistev Chalky-Chic kaitsevaha sobib ideaalselt lihvimistehnikaga kasutamiseks, et kaitsta alumist värvikihti kulumise eest. Tekstuuriga objektide puhul kasutage Chalky-Chic värviga kaitsevahasid. Püsiv kaitse tagab soovitud antiikse ilme.
Saadaval 3 värvitooni 225ml purkides.

Lakk Marabu Chalky-Chic
Chalky-Chic värviga maalitud objektid, mis on mõeldud kasutamiseks õues, nt aias, terrassil või rõdul, tuleb kaitsta veepõhise Chalky-Chic mattlakiga. See muudab need ilmastikukindlaks, valguskindlaks ja kriipimiskindlaks. Pehme mattlakk annab ka sametiselt pehme pinna.
Saadaval 225ml purkides.

Siirdemeedium Marabu Chalky-Chic
Muutke oma kodused esemed isikupärasteks ja ainulaadseteks objektideks. Sõnumite, fotode või ornamentide lasertrükke saab kanda paljudele eri pindadele. Tehke oma mööbliga selge seisukohavõtt või lisage hoiukastidele klassikalise šriftiga sildid. Kasutage siirdemeediumi, et muuta puidust, MDF-plaadist, metallist ja muudest materjalidest esemed teie kodu unikaalseteks loomingulisteks elementideks.
Saadaval 225ml purgis.

Häid uudiseid on ka kõikidele tekstiilisõpradele. Eelmise suve hitt Marabu Fashion tekstiilivärvide sari on saanud lisa! Nüüd saadaval ka samast sarjast sätendava efektiga tekstiilivärvid, millega saab kaunistada ka tumedaid kangaid või anda lihtsalt heledale kangale efekti.

Tekstiilivärv Marabu Fashion Shimmer
Igaüks saab luua oma lemmikstiili T-särkidele, kottidele, patjadele ja kardinatele. Kujundage ise oma tekstiilimustreid ülikiirelt ja kergesti. Marabu Fashion Shimmer on sätendava efektiga tekstiilivärvid, millega saab kaunistada tumedaid kangaid või anda lihtsalt heledale kangale efekti. Mitmekülgne, särav värvivalik pakub midagi sobivat igale maitsele, igaks hooajaks ja igaks olukorraks. Veepõhine spreivärv on käepärases pumppihustiga pudelis ning sobib kangastele, milles on kuni 20% tehiskiude. Pärast fikseerimist (triikida 30x30cm, 3min. puuvilla temperatuuril või hoida eelkuumutatud ahjus, 150°C/8 min.) on need pestavad temperatuuril kuni 40°C (pesemiseks ja triikimiseks pöörata pahempidi). Värvid on lõhnatud ja valguskindlad, ning võimaldavad kasutada lõputult erinevaid tehnikaid: värviüleminekutega vabakäe-piserdamine, šabloonid, katmine või kinnisidumine.
Marabu Fashion Shimmer koos Fashion Lineri ja Silhouette šabloonidega aitavad sinu moeunistused täide viia!
Saadaval 11 värvitooni 100ml pihustiga purkides ja komplektid.